Інгредієнти.
Приготувати маринад для шашлику.
Ківі почистити від шкірки, нарізати великими шматочками. М’яту гарненько промити під водою, обсушити. Листя м’яти обірвати з гілочок, перекласти в чашу блендера. Туди ж закинути шматочки ківі. Все подрібнити до стану пюре.
3 – 4 головки ріпчастої цибулі, почистити, порізати кільцями. Часник почистити і порізати великими скибочками (не пропускайте часник через чеснокодавку, він потрібен лише для аромату).
Тепер м’ясо промити під холодною проточною водою, нарізати великими шматками. Взяти велику каструлю, перекласти в неї нарізані шматки м’яса, кільця цибулі, часник. Висипати приправу за смаком посолити, вилити суміш з м’яти і ківі. Акуратно все перемішати руками, намагаючись не поламати цибулю.
Поставити вантаж на м’ясо і залишити маринуватися на 30 – 40 хвилин (більше не варто, так як пюре з ківі дуже швидко зробить м’ясо м’яким).
Мариноване м’ясо нанизати на шампури (цибулю найкраще смажити окремо від м’яса, так як з м’ясом він швидко згорить). Смажити шашлик на відкритих вугіллі до готовності, періодично перевертаючи. Якщо ви використовували свинячу вирізку, час смаження складе приблизно 15 – 20 хвилин (вона готується дуже швидко).
Подавати свинячий шашлик з ківі і м’ятою на стіл.
Приємного апетиту!