Святкові кекси – капкейки

Святкові кекси – капкейки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вершкове масло кімнатної температури збийте з цукром до пишних піків, продовжуйте збивати, додаючи по одному яйця.

Борошно просійте через сито, додайте розпушувач і ванільний цукор. Потім додайте борошно в вершково-яєчну суміш і перемішайте. Тісто стане дуже густим. Тепер додайте 0,5 склянки холодного молока і ще раз все перемішайте.

Наповнюємо формочки тестом на 2/3 частини. Я використовую силіконові форми для кексів, а в них вставляю паперову форму для капкейків, це дуже зручно. Випікайте кекси при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин. За даним рецептом вийде 14-16 штук.

Тепер підготуємо крем для кексів. Збиваємо вершковий сир з цукровою пудрою і ваніліном до пишної маси. Для того щоб наші міні тортики були ще гарніше – використовуємо харчовий барвник.

Наносьте крем на вже остиглі тістечка за допомогою кондитерського мішка. Ось і все, наші неймовірно смачні мафіни з ніжним і барвистим кремом готові. Приємного чаювання.