1. Заздалегідь розморозьте пачку крабових паличок, зніміть з них плівки і наріжте красиво навскоси.
2. Варену моркву почистіть, натріть на крупній тертці.
3. Болгарський перчик промийте, розріжте навпіл, видаліть насіння і плодоніжку, наріжте кубиками.
4. Зелений цибулька подрібніть і відкладіть поки в сторону.
5. Тепер у глибокій мисці з’єднайте крабовий палички, болгарський перець і терту моркву.
6. Додайте одну невелику щіпку солі за смаком мелений перець, оливкова олія і сік лайма. Акуратно перемішайте.
7. Готовий салат подавайте на великому блюді або ж можна викласти в тарталетки. Якщо ви вирішили подавати салат в тарталетках, дайте йому постояти 15 хвилин, для просочення.
8. Зверху прикрасьте салат з крабів зеленню. Подавайте до столу. Приємного апетиту!