Ситний масляний кекс з банановим пюре – прекрасний десерт для завершення будь-якого свята!
Покроковий рецепт
1. Заздалегідь нагрівайте духовку. Температура повинна бути 170 градусів.
2. Складіть у глибоку миску яйця і збийте до піни.
3. Приготуйте бананове пюре, розім’явши виделкою банани (краще всього брати супер зрілі банани). Додайте бананову кашку і ще збийте.
4. Збийте масло і цукор. Покладіть ванільний цукор. Змішайте з яйцями.
5. Змішайте інгредієнти, що залишилися всі разом.
6. Тісто викладіть у форму для випічки, яку змастіть маслом. Зверху посипте цукром. Час, необхідний для випічки, близько 30-35 хвилин. Це залежить від висоти форми. Перевіряйте готовність методом «дерев’яної палички», так як духовки у всіх різні.
7. Поки готується кекс, приготуйте глазур. У невеликій мисці перемішайте разом цукрову пудру, молоко і ванільний екстракт до отримання однорідної маси.
8. Готовий кекс спочатку охолодити до теплого стану, а потім полити глазур’ю. Поки вона не застигла, посипте кольоровою присипкою.
9. Нарізайте банановий кекс на невеликі шматочки. Подавайте до столу. Виходить дуже смачненько.