За рахунок яєчних млинців салат виходить дуже незвичайним. Красива подача салату дозволити сміливо приготувати страву на святковий стіл.
Інгредієнти
пекінська капуста – 4 великих листа | |
огірок – 1 шт | |
майонез – 130 гр | |
яйця – 3 шт | |
рослинна олія – 3 ст л | |
шинка – 120 гр | |
сир – 100 гр | |
помідор – 2 шт | |
оливки – 15 шт |
Сьогодні хочу з вами поділитися рецептом смачного, яскравого святкового салату. Салатик виходить легким і ніжним. Готується дуже легко і швидко. Гості не відразу розуміють, що за інгредієнти додано в салат і просять рецепт!
Покроковий рецепт
Першим шаром будуть листя пекінської капусти і огірок. Ці інгредієнти потрібно порізати соломкою, а зверху зробити сіточку з майонезу.
Потім нам потрібно з яєць зробити яєчні млинці. Робиться це швидко і просто. Яйця збиваємо з дрібкою солі. Ретельно збиваємо і випікаємо 3 млинчика на сковороді, з додаванням рослинної олії. Потім млинчики також ріжемо соломкою і наступним шаром викладаємо на салат.
Шинку нарізаємо соломкою і викладаємо зверху. Сир натираємо на крупній тертці і посипаємо одно весь салат. До речі, замість шинки можна покласти в салат хороший сервелат.
Салат майже готовий. Залишилося його прикрасити. Помідори нарізаємо соломкою і красиво викладаємо поверх салату. А зверху дрібно нарізані оливки.
Останній штрих це поверх салату сіточка з майонезу. Я даю салату настоятися 2-3 години. Так виходить смачніше!