Смачний рецепт салату з крабів. Цей салат допоможе урізноманітнити меню святкового столу і внести якесь нововведення у вашу кулінарну скарбничку.
Інгредієнти
крабове м’ясо – 300 г | |
салат айсберг – 1 кілька листя | |
бекон, порізаний, обсмажений і просушений – 2 смужки | |
томатів черрі – 10-15 шт | |
авокадо – 1 шт. | |
сухарики – жменя | |
Соус: | |
лимонний сік – 2 столові ложки | |
оливкова олія – 3 столові ложки + для смаження крабів | |
сіль і перець – на смак |
Поєднання смаків: авокадо, крабів і помідорів – це справжнє мистецтво. Скористайтеся цим рецептом і здивуйте своїх домочадців!
Покроковий рецепт
Відокремте листя салату айсберг, промийте, обсушіть, покладіть на плоску тарілку.
Додайте кожен шар порізаного інгредієнта – помідори і авокадо (нарізані кубиками), бекон, крабове м’ясо (порізане і обсмажене на маслі до золотистого кольору).
Приготуйте соус. Змішайте в окремій мисці оливкове масло і лимонний сік, приправити сіллю і перцем. Заправте салат.
Посипте салат грінками і негайно подавайте до столу! Приємного апетиту!