Святковий салат з крабів, черрі і авокадо

Святковий салат з крабів, черрі і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний рецепт салату з крабів. Цей салат допоможе урізноманітнити меню святкового столу і внести якесь нововведення у вашу кулінарну скарбничку.

Інгредієнти

крабове м’ясо – 300 г
салат айсберг – 1 кілька листя
бекон, порізаний, обсмажений і просушений – 2 смужки
томатів черрі – 10-15 шт
авокадо – 1 шт.
сухарики – жменя
Соус:
лимонний сік – 2 столові ложки
оливкова олія – 3 столові ложки + для смаження крабів
сіль і перець – на смак

Як приготувати Святковий салат з крабів, черрі і авокадо

Поєднання смаків: авокадо, крабів і помідорів – це справжнє мистецтво. Скористайтеся цим рецептом і здивуйте своїх домочадців!

Покроковий рецепт

Відокремте листя салату айсберг, промийте, обсушіть, покладіть на плоску тарілку.

Додайте кожен шар порізаного інгредієнта – помідори і авокадо (нарізані кубиками), бекон, крабове м’ясо (порізане і обсмажене на маслі до золотистого кольору).

Приготуйте соус. Змішайте в окремій мисці оливкове масло і лимонний сік, приправити сіллю і перцем. Заправте салат.

Посипте салат грінками і негайно подавайте до столу! Приємного апетиту!