Святковий салат з овочами і куркою

Святковий салат з овочами і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основними компонентами цього простого салату є куряче м’ясо і овочі. А для того, щоб страва стала більш ніжним і вишуканим смаком, в нього можна додати трохи блакитного сиру.

Інгредієнти

куряче філе – 200 гр
м’яке вершкове масло несолоне – за смаком для смаження
добірні курячі яйця – 2 шт.
помідори черрі – 10 шт.
великий перець солодкий – 1 шт. жовтий
цибуля червоний салатний – 1 невелика головка
листовий салат «Айсберг» – кілька листя
оливкова олія – за смаком для заправки салату

Як приготувати Святковий салат з овочами і куркою

Основними компонентами цього простого салату є куряче м’ясо і овочі. А для того, щоб страва стала більш ніжним і вишуканим смаком, в нього можна додати трохи блакитного сиру.

Покроковий рецепт

Ретельно промити у великій кількості холодної води куряче філе і нарізати тоненькими смужками або кубиками, перекласти в сковорідку і обсмажити в розпеченому гарячому маслі при частому помішуванні.

Поки готується м’ясо свійської птиці, необхідно круто відварити курячі яйця. Як тільки ці інгредієнти приготуються, необхідно остудити їх. Почистити зварені курячі яйця, порізати шматочками, відкласти.

Помідори черрі гарненько помити, обсушити, розрізати навпіл, відкласти.

Що ж стосується солодкого перчика, то його попередньо необхідно нарізати невеликими кубиками, попередньо видаливши плодоніжку з насінням. Знову все відкладаємо.

Залишається почистити і дрібно нарізати червоний лук.

Збираємо салат. Листя салату Айсберг помити, обсушити, порвати руками і вистелити велику плоску тарілку. Рядами викласти всі овочі та м’ясо. Зверху салат присипати блакитним сиром. Заправляти такий салат мені більше подобається оливковою олією. Безпосередньо перед вживанням салат перемішується. Приємного апетиту!