Тако з хеком, овочами і кінзою

Тако з хеком, овочами і кінзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Тако з хеком, овочами і кінзою

Хек – одна з низькокалорійних сортів риби. Рекомендуємо вам взяти на озброєння наш простий рецепт. Для цього вам знадобиться такий набір продуктів:
кукурудзяні коржі – 10 штук;
морква;
цибулю і часник;
кінза;
томат;
гострий перець;
квасоля в томаті – 100 грам;
філе хека – 200 грам;
кукурудзяна мука.
1. Хек наріжте порційними шматочками. Обваляйте рибу в спеціях і в борошні. Обсмажте до готовності.
2. Наріжте кубиками моркву, цибулю, часник і гострий перець. Змішайте всі інгредієнти і додати кінзу. Додайте квасолю у томаті і перемішайте.
3. Викладіть хек і овочеву начинку в коржі тако. Закрийте їх і прогрійте на сухій сковороді до хрусткої скоринки.