1. Замісити тісто з води, борошна і солі. Воду поступово вливайте – її може знадобитися більше або менше, залежно від якості борошна. Розділити на шість частин.
2. Тонко розкачати і підсмажити на сковороді. Накрити, щоб коржі не охололи і не стали жорсткими.
3. Помідори і болгарський перець помити. З перцю видалити серцевину з насінням. Порізати кубиками і обсмажити на рослинному маслі, поки овочі не стануть м’якими.
4. Кожну корж змастити кетчупом.
5. Запекти курку, але можна взяти готову з магазину. У мене залишилася від запеченої курячої тушки. Розламати на шматки і викласти на коржі.
6. Огірки нарізати соломкою, викласти на курку.
7. Зверху висипати томатно-перцевий соус.
8. Сир натерти на крупній тертці і посипати інші інгредієнти.
9. Повернути коржі на сковороду і тримати до тих пір, поки сир не розплавиться. Можна запекти в мікрохвильовій печі 2 хвилини.