Тако з куркою і томатно-перцевим соусом

Тако з куркою і томатно-перцевим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Замісити тісто з води, борошна і солі. Воду поступово вливайте – її може знадобитися більше або менше, залежно від якості борошна. Розділити на шість частин.

2. Тонко розкачати і підсмажити на сковороді. Накрити, щоб коржі не охололи і не стали жорсткими.

3. Помідори і болгарський перець помити. З перцю видалити серцевину з насінням. Порізати кубиками і обсмажити на рослинному маслі, поки овочі не стануть м’якими.

4. Кожну корж змастити кетчупом.

5. Запекти курку, але можна взяти готову з магазину. У мене залишилася від запеченої курячої тушки. Розламати на шматки і викласти на коржі.


6. Огірки нарізати соломкою, викласти на курку.

7. Зверху висипати томатно-перцевий соус.

8. Сир натерти на крупній тертці і посипати інші інгредієнти.


9. Повернути коржі на сковороду і тримати до тих пір, поки сир не розплавиться. Можна запекти в мікрохвильовій печі 2 хвилини.