Ну ось, нарешті, прийшов час мого завалявшемуся тесту ))). На цей раз з помідорами і соусом Песто. Соус надає певну пікантність, тарталетки пишні, соковиті.
Інгредієнти
Листкове тісто – 1 упаковка | |
Соус “Песто” – 100 мл | |
Помідори – нарізані кружками | |
Сир тертий на дрібній тертці |
Ну ось, нарешті, прийшов час мого завалявшемуся тесту ))). На цей раз з помідорами і соусом Песто. Соус надає певну пікантність, тарталетки пишні, соковиті. Готується швидко. Прекрасно підійде на сніданок у повсякденні будні чи на свято в якості закуски.
Покроковий рецепт
Тісто розморозити, нарізати на квадрати. (Тісто бажано не пропустити, тоді воно вийде пишним). В центрі кожного квадрата зробити виделкою дірочки.
Квадратики тіста змастити соусом песто, не заходячи за 1 см від країв.
Соус Песто можна купити готовий в магазині, а можна приготувати самим. У нього входять: зелений базилік, оливкова олія і сир пармезан. За бажанням можна додавати кедрові горішки і часник. Все збивається в блендері.
По центру тіста викласти по 1 кружку помідора і посипати тертим сиром.
Запікати в духовці при температурі 180 С около10 хвилин.
Приємного апетиту!