.
Інгредієнти
Яйця курячі – 2 шт. (варені) | |
Тарталетки – 4 шт. (великі) | |
Вершкове масло – 30 г | |
Гірчиця – 1 чайна ложка | |
Паштет – 40 г | |
Петрушка – 5-10 г | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Тарталетки з яйцем і паштетом
Покроковий рецепт
Яйця зигзагом розріжте навпіл.
Жовтки витягніть, роздушіть в мисці. Додайте масло, сіль, чорний перець, дрібно січену зелень, гірчицю, перемішайте. Масу перекладіть в кондитерський шприц.
Видавіть яєчну масу в тарталетку.
Наповніть Половинки яєць паштетом.
Фарширований білок укладіть в серединку тарталетки.
Прикрасьте зеленню і ягодою (журавлиною).
Приємного апетиту!