Тефтелі курки з рисом

Тефтелі курки з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування знадобиться куряче філе, відварений рис, яйце, спеції, рослинна олія для смаження.
Для цього рецепта можна використовувати готовий курячий фарш або просто подрібнити філе блендером. Для звичайних котлет приготований фарш блендером краще не використовувати, так як м’ясо подрібнюється практично в пюре. За рахунок додавання рису тефтелі не будуть «важкими», вони вийдуть соковитими і «повітряними».
У курячий фарш потрібно додати яйце і спеції і добре перемішати.


Далі у масу додати рис і акуратно перемішати.

Сформувати руками невеличкі круглі тюфтельки.


Обсмажувати їх потрібно на середньому вогні в невеликій кількості рослинного масла.

Подавати такі тюфтельки можна зі складним овочевим гарніром.