Тефтелі в вершковому соусі

Тефтелі в вершковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулю чистимо, дрібно рубаємо і обсмажуємо до золотистого кольору на вершковому маслі

Моркву чистимо, натираємо на середній тертці і відправляємо до цибулі

Коли морква стане м’якою, додаємо сметану. Доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь

Відварюємо білий рис до напівготовності, охолоджуємо. Промивати рис після варіння не потрібно.

З фаршу руками робимо невеликі м’ясні кульки однакового розміру. Викладаємо їх на жароміцний посуд і поливаємо соусом з цибулі, моркви і сметани. Відправляємо в духовку на 180 градусів на 35 хвилин. Страва подається гарячим. При бажанні можна заморозити частину порцій тюфтельок разом з соусом, в подальшому залишиться тільки розігріти їх в мікрохвильовій печі або на плиті, і смачне домашнє блюдо буде готово