Тефтелі з грибами в томатно-сметанному соусі, запечені в духовці

Тефтелі з грибами в томатно-сметанному соусі, запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гриби, часник і цибулю (попередньо порізавши на великі шматки) закинути в блендер, перемолоти до малих/середніх шматочків.

У глибоку миску покласти грибну перемелену суміш, додати фарш і рис, добре перемішати.

Додати тертий сир, рубаний кріп, сіль і чорний мелений перець. Знову перемішати. Змочивши руки холодною водою сформувати з фаршу тефтелі. Викласти їх в один шар у вогнетривку форму. Відкласти поки в сторону.

Дістати з банки томати, очистити від шкірки, нарізати дрібними шматочками, перекласти в миску. Додати залишився в банку томатний сік, цукор, сметану, добре перемішати.

У склянці з водою розчинити борошно (що не було грудочок).

Змішати томатно-сметанную суміш і борошно, розчинену у воді. Залити приготовленою сумішшю тефтелі.

Форму накрити фольгою і поставити запікатися в духовку при температурі 180 С на 1 годину.

Подавати до столу. Приємного апетиту!