Рис відварюємо до підлозі готовності. Промиваємо, зціджуємо воду, кладемо рис в глибоку миску.
Додаємо фарш. Цибулю тремо на тертці, все перемішуємо. Не забуваємо посолити і поперчити.
Робимо тефтелі потрібного вам розміру (краще це робити мокрими руками, щоб фарш не прилипав сильно). Розігріваємо сковороду, наливаємо олію, кладемо тефтелі на сковороду. Обсмажуємо з двох сторін.
Додаємо воду (краще гарячу з чайника), щоб покрила тефтелі до верху, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, додаємо сіль, лавровий лист, перець горошком (можна будь-яку приправу, яка подобається вам). Залишаємо на помірному вогні хвилин на 30.
Готуємо гарнір. Укладаємо все на тарілку, подаємо гарячим. Приємного апетиту!