Казковий салат з овочів з яйцями хороший до улюблених м’ясних страв або морепродуктів. Теплий салат з баклажанів подають відразу.
Інгредієнти
баклажан – 2 шт., невеликі | |
помідори черрі 10 шт, приблизно | |
яйця варені – 2 шт. | |
масло – для смаження | |
сіль – за смаком | |
цибуля шалот, очищений і подрібнений – 1 ст. ложка | |
Для заправки: | |
оцет яблучний – 1/4 склянки | |
соєвий соус – 1 чайна ложка | |
перець – за смаком | |
зелена цибуля – кілька пір’я |
Для приготування цього салату знадобиться всього три інгредієнти: томати, баклажани і яйця. салат заправляється моєї улюбленої заправкою з соусу з оцтом.
Покроковий рецепт
Промити і підсушити всі овочі, потім помідори порізати навпіл, відкласти в сторону.
Що стосується баклажанів, то їх потрібно нарізати маленькими кубиками, перекласти в сковорідку і обсмажити до легкого золотистого відтінку в гарячому маслі, злегка підсолюємо і додати нарізаної цибулі шалот. Ви можете запекти баклажани в духовці без масла, теж дуже смачно!
У глибоку миску викласти смажені баклажани, з боків помідори.
Варені яйця почистити, розрізати на поздовжні половинки, потім ще раз навпіл. Потім відправити в салатник до обсмажених баклажанів і томатам.
Длят заправки змішати необхідні інгредієнти і заправити салат. Присипати овочевий салат рубаним зеленим луком. Подавати цей салат краще відразу, поки він теплий. Приємного апетиту!