Теплий салат з лисичками

Теплий салат з лисичками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Миємо картоплю і варимо до готовності (25-30 хвилин). Чистимо.

Беремо лисички і чистимо їх. Для цього спершу зрізаємо ніжки і прибираємо великий сміття, потім заливаємо їх теплою водою і за допомогою її очищаємо, далі споліскують у друшляку під проточною водою. Ріжемо.

Ріжемо цибулю тонкими півкільцями, беремо перець горошком (я взяв запашний – він мені найбільше подобається). Складаємо підготовлені лисички, цибулю і перець на сковороду, змащену рослинним маслом і обсмажуємо до готовності (хвилин 20-25).

Тієї часом моєму помідори. Розкриваємо консервовані огірочки (я взяв власного приготування). Беремо пекінську капусту і відокремлюємо від неї необхідну кількість аркушів.

Ріжемо помідори і огірки довільними шматочками, капусту – смужками. Складаємо в салатницю.

Смажені лисички викладаємо туди ж. Ріжемо картоплю і його теж складаємо в салатницю. Перемішуємо. І можна розкладати по тарілках.

Даний салат самодостатній, але за бажанням його можна присмачити сметаною (вона ідеально поєднується з усіма інгредієнтами). При подачі прикрасити свіжою зеленню. Приємного апетиту!