1. Очищені, ретельно промиті гриби нарізати середньої товщини пластинками або скибочками.
2. Печериці обсмажуються до рум’яності з маслом. Потім додаємо сік лимона, солятся гриби, перчатся тільки за смаком.
3. Очищений цибулю нарізають і закидають на сковороду до грибів. Смажиться до прозорості цибулі.
4. Листя шпинату, промиті і добре обсушені, крупно нарізають (якщо листочки не великі краще залишити цілими).
5. Листя шпинату змішують з грибами і цибулею, перемішують, щоб кожен листочок покрився масляним маринадом. І через хвилину вимикають вогонь.
6. Готовий салат викладають на вибране сервірувальне широке блюдо. Сервірують на стіл гриби гарячими. Приємного апетиту!