Теплий салат з печерицями та цибулею

Теплий салат з печерицями та цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Очищені, ретельно промиті гриби нарізати середньої товщини пластинками або скибочками.

2. Печериці обсмажуються до рум’яності з маслом. Потім додаємо сік лимона, солятся гриби, перчатся тільки за смаком.

3. Очищений цибулю нарізають і закидають на сковороду до грибів. Смажиться до прозорості цибулі.

4. Листя шпинату, промиті і добре обсушені, крупно нарізають (якщо листочки не великі краще залишити цілими).

5. Листя шпинату змішують з грибами і цибулею, перемішують, щоб кожен листочок покрився масляним маринадом. І через хвилину вимикають вогонь.

6. Готовий салат викладають на вибране сервірувальне широке блюдо. Сервірують на стіл гриби гарячими. Приємного апетиту!