Теплий салат з шпинату з мясом і печерицями

Теплий салат з шпинату з мясом і печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В повсякденне меню рекомендується включити зелений салат з шпинату з м’ясом і печерицями, який дуже швидко готується. Подається салат теплим.

Інгредієнти

Шпинат свіжий – 120 г
М’ясний стейк – 1 шт. великий
Масло – для смаження
Сіль, перець – за смаком
Печериці – 100 г
Шавлія – щіпка

Як приготувати Теплий салат з шпинату з м’ясом і печерицями

В повсякденне меню рекомендується включити зелений салат з шпинату з м’ясом і печерицями, який дуже швидко готується. Подається салат теплим.

Покроковий рецепт

Промити у великій кількості холодної води шпинат, потім обсушити. Розкласти шпинат з двох тарілках.

Великий шматок стейка посолити, поперчити, обсмажити на сковороді. Потім м’ясо вийняти, покласти на дошку, нарізати тонкими пластинками, повернути в сковороду. Додати до м’яса нарізані печериці, обсмажувати все 3-5 хвилин. Для аромату можна додати з прянощів – шавлія.

Викласти обсмажені гриби і м’ясо на тарілки зі шпинатом. Подавати салат теплим. Приємного апетиту!