В повсякденне меню рекомендується включити зелений салат з шпинату з м’ясом і печерицями, який дуже швидко готується. Подається салат теплим.
Інгредієнти
Шпинат свіжий – 120 г | |
М’ясний стейк – 1 шт. великий | |
Масло – для смаження | |
Сіль, перець – за смаком | |
Печериці – 100 г | |
Шавлія – щіпка |
В повсякденне меню рекомендується включити зелений салат з шпинату з м’ясом і печерицями, який дуже швидко готується. Подається салат теплим.
Покроковий рецепт
Промити у великій кількості холодної води шпинат, потім обсушити. Розкласти шпинат з двох тарілках.
Великий шматок стейка посолити, поперчити, обсмажити на сковороді. Потім м’ясо вийняти, покласти на дошку, нарізати тонкими пластинками, повернути в сковороду. Додати до м’яса нарізані печериці, обсмажувати все 3-5 хвилин. Для аромату можна додати з прянощів – шавлія.
Викласти обсмажені гриби і м’ясо на тарілки зі шпинатом. Подавати салат теплим. Приємного апетиту!