Теплий салат відмінне доповнення до основної страви. Підійде як на кожен день, так і для святкового столу. Дуже простий у приготуванні.
Інгредієнти
Курячі яйця – 3 шт. | |
Огірки – 2 шт. | |
Білокачанна капуста – 250 гр. | |
Сухарики – 1 пачка Сухариків можуть бути будь-якими, залежить від уподобань | |
Майонез – за смаком Для заправки салату | |
Сіль – щіпка За бажанням |
Якщо у вас немає великої кількості часу на приготування вечері, цей салат відмінно підійде. Незвично, швидко, бюджетно і смачно!
Покроковий рецепт
Білокачанну капусту необхідно помити, позбутися поганих листя (якщо вони є). Після дрібно нашаткувати і висипати в глибоку миску.
Огірки добре помити, так само під холодною водою, відрізати хвостики у них. Огірки порізати на четвертинки, додати в миску до капусти.
Яйця розбити в неглибоку тарілку, додати дрібку солі. Збити звичним способом, як на простий сніданок.
Заздалегідь необхідно розігріти сковороду з соняшниковою олією. Зробити середній вогонь і вилити на неї збиті яйця. Безперервно помішувати, щоб яйця схопилися окремими шматочками, не були звичайною яєчнею. Підсмажити до золотистого кольору.
Перекласти яйця в миску до капусти і огірків, остуджувати не потрібно. Полити майонезом, кількість майонезу залежить від бажання, і добре все перемішати. Якщо необхідно, то можна ще досолити.
Безпосередньо перед подачею посипати салат сухариками. Якщо зробити це заздалегідь, то сухарики просочаться, втратять свій «хрест». У мене були сухарики зі смаком малосольного огірка. Подавала салат я з гречаною кашею і запеченої курочкою.