Тілапія з зеленим соусом

Тілапія з зеленим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Риба – 3 шт.
Яйця курячі – 1 шт.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Сухарі для панірування

Як приготувати Тілапія з зеленим соусом

Покроковий рецепт

Яйце збити з сіллю і перцем.

Рибне філе обваляти в яєчної суміші з обох сторін.

Обваляти в панірувальних сухарях.

Смажити на розпеченій сковороді спочатку з одного боку 5 хвилин.

Потім перевернути. Сковороду накрити кришкою, зменшити вогонь і смажити до готовності.

Подавати з кисло-солодким зеленим соусом і лимоном. Приємного апетиту!