Тістечко брауні

Тістечко брауні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачно, швидко і нескладно!!!

Інгредієнти

Вершкове масло – 230г
Какао – 85г
Шоколад – 170г
Яйця – 4шт
Борошно – 60г
Цукор – 400г
Горішки – 200г
Ваніль – 1ч.л.

Як приготувати Тістечко брауні

Рецепт смачного брауні від моєї улюбленої подруги.Тепер ділюся з вами,дорогі кулінари,цим чудовим рецептом приготування.

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 165 градусів. Змастити форму для випічки вершковим маслом.

Розтопити на сковороді вершкове масло,додати шоколад. Постійно помішувати на середньому вогні до повного розчинення шоколаду.

Додати в отриману суміш какао. Ретельно розміщувати.Через 2-3 хвилини зняти з вогню.

Додати в шоколадну суміш цукор і ваніль. Добре розміщувати.

Додати одним за іншим 4 яйця, збити гарненько.

Додати в нашу суміш борошно і половину горіхів (можна також додати шоколадну крихту)

Викласти шоколадну консистенцію в приготовану форму для випікання,додати зверху горішки і (за бажанням) шоколадну крихту.

Випікати тістечка брауні при 165 градусів 45-55 хвилин. Поки верх не затвердіє.

Даємо тістечок брауні охолонути і після цього розрізаємо на шматочки. Приємного апетиту!