Токмач – турецький суп з домашньою локшиною та овочами

Токмач – турецький суп з домашньою локшиною й овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В мультиварці приготувати м’ясний бульйон. Коли бульйон закипить закинути в каструлю попередньо нарізану великими кубиками картоплю, цибулю, нарізаний у формі кілець, морква (попередньо нарізати кружечками).

Коли овочі будуть відварені, то в бульйон потрібно додати домашню локшину. Варити до готовності.

Локшина готується наступним чином. У невелику кількість охолодженого бульйону додати цибулю і розбити туди яйця. Обов’язково додати сіль і замісити тісто (круте).

Воно повинне бути в’язким. Розкачати тісто товщиною близько 2 мм Залишити його для підсушування. Це займе приблизно 18-20 хвилин. Потім нарізати тісто у формі соломки.