Легкий пряний томатний суп.
Інгредієнти
Вершкове масло (топлене) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка (нарізана кубиками) | |
Помідори – 1 банку (консервовані, (порізані кубиками) | |
Томатний сік – 1,5 літра | |
Сіль – щіпка | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Цукор – 3 – 6 ст .л. | |
Вершки – 1,5 склянки | |
Херес – 1 склянка (міцне вино) | |
Приправа – 1 – 2 ст. л. (зі смаком курки) | |
Петрушка – не обов’язково | |
Базилік – за бажанням |
Дуже люблю цей вершковий томатний суп. Його готують з простих інгредієнтів, які знайдуться в будь-якому будинку. Змінивши інгредієнти, можна легко змінити смак супу на такий, який ви побажаєте. Давайте приготуємо його разом.
Покроковий рецепт
Для початку, порізати 1 середній жовтий або білий цибулю.
Розтопити 6 столових ложок олії в каструлі.
Додайте цибулю …
І смажте до напівпрозорості.
Тепер додати 1 банку нарізаних помідорів … Все перемішати.
Тепер додати 1,5 літра томатного соку.
Додати від 3 до 6 столових ложок цукру, регулюючи кислотність помідор. Ви можете додати більше або менше в міру необхідності, так як деякі помідори / томатний сік більш кислі, ніж інші. Мені подобається трохи солодкий томатний суп. Так що, робіть на свій розсуд.
Потім додайте 1 по 2 столові ложки сухої приправи (зі смаком курки).
Тепер ви можете додати мелений чорний перець.
Перемішати все і довести суміш до кипіння. Потім вимкнути вогонь.
Секрет супу в тому, що потрібно додати 1 склянку хересу (міцне вино). Від цього суп стане ароматним і смачним, це я вам точно кажу!
І тепер, додати 1, 1/2 чашки жирних вершків в суп.
І ммм …. Розмішати все.
Тепер нарізати листя петрушки.
Далі, покришити кілька листя свіжого базиліка, який додасть в цей томатний суп цікавий аромат.
Все кинути в каструлю….
І перемішати. Далі, ще раз покришити в суп мелений чорний перець (я дуже його люблю).
Налийте суп в миску і подавайте з багетом з часником і зеленню.
Нудно, сумно, дощовий або сніжний день? Закрийте очі і вдихніть аромат супу!
Вживаючи його, ви відчуєте урочистість моменту!
Приємного апетиту!