Томатний суп з консервованої і стручкової квасолею
Інгредієнти
Картопля – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Стручкова квасоля – 300 гр. | |
Консервована квасоля в томатному соку – 1 банка (460 гр.) | |
Помідори – 6 шт. | |
Сіль – за смаком |
Легкий овочевий суп з консервованою квасолею замість звичайної – збереже купу часу, який ви зможете витратити на інші більш важливі речі. Адже для того, щоб приготувати суп із звичайною сухою квасолею потрібно її замочувати на ніч, потім все одно варити кілька годин. А така квасоля вже готова до вживання і її можна кинути суп в самому кінці і лише трохи поварити.
Покроковий рецепт
1. Помідори перемолоти в пюре.
2. Картоплю і цибулю очистити, промити і нарізати кубиками. Моркву очистити, промити і нарізати півкільцями.
3. Картоплю залити водою і довести до кипіння. Зняти піну, яка утворилася. У каструлю вилити помідорну масу, додати цибулю, моркву і стручкову квасолю. Посолити, поперчити.
4. Через півгодини варіння додати консервовану квасолю і варити ще 10-15 хвилин.