Томатний суп – ситне перша страва на курячому бульйоні з доступних компонентів.
Інгредієнти
Курячий бульйон – 500 мл | |
Кріп – невеликий пучок | |
Курячі стегна – 2 шт. | |
Томатний сік – 250 мл | |
Сіль – за смаком | |
Цибулю зелений – невеликий пучок | |
Суміш перців – за смаком | |
Часник – 1 зуб | |
Картопля – 2 шт. | |
Морква – 1/2 шт. | |
Щавель – невеликий пучок | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Лист лавра – 1 шт. |
Томатний суп з куркою, пряними травами і овочами – це смачний, смачний і ситний супчик простого приготування. Блюдо дуже смачне і поживне, збалансоване в складі. У ньому є і ніжне м’ясо, і наваристі овочі, і пряна зелень з насиченими прянощами.
Покроковий рецепт
Закип’ятити бульйон, приготований на травах і курці.
Додати в киплячий бульйон січену кубиками картоплю і моркву.
М’ясо, на якому варився бульйон, нарізати дрібними кубиками, знявши з кістки. У даному рецепті – це курячі стегна на кісточці без шкіри. Всипати компонент в суп.
Подрібнити цибулю і додати до картоплі і м’яса разом з лавровим листом і томатним соком. Готувати суп до розм’якшення овочів.
За 5 хвилин до приготування всипати в суп порізаний щавель, зелений лук разом з давленной часточкою часнику.
Додати рубаний кріп і зняти суп з вогню. Дати страві настоятися протягом десяти хвилин, після чого – довести до смаку.
Томатний суп розлити по тарілках. Подавати гаряче перше блюдо разом з часниковими грінками, пампушками або тостами з італійської заправкою. Приємного апетиту!