Натуральний томатно-часниковий соус для шашлику, соус без консервантів, загусників! Підійде і до курки, і до яловичині, і до свинини. Прекрасно підійде до смажених овочів
Інгредієнти
томатного соусу – 400 г | |
бальзамічного оцту – 1/4 склянки | |
жовтої підготовленої гірчиці або діжонської гірчиці – 2 ч. л. використовуйте свою улюблену | |
меду рідкого – 1/3 склянки | |
води – 1/2 склянки | |
яблучного оцту – 1 столова ложка | |
сіль – 1 чайна ложка | |
часникового порошку – 1/2 чайної ложки | |
паприка – 2 ч. л. | |
меленого чорного або білого перцю – 1/2 ч. л. |
Томатно-часниковий соус для шашлику, смак якого можна відрегулювати за своїм розсудом
Покроковий рецепт
Додайте всі інгредієнти в каструлю. Доведіть до кипіння на середньому вогні.
Зменшіть вогонь до маленького і варіть все на повільному вогні близько 30 хвилин, періодично помішуючи.
Досягніть свого власного аромату і смаку соусу, пробуючи його, і додаючи більше або менше ті чи інші інгредієнти (сіль / перець / солодкість).
Дайте повністю охолонути томатно-чесночному соусу.
Зберігайте приготований соус для шашлику в герметичному контейнері в холодильнику. Термін зберігання максимум – тиждень.