Томатно-часниковий соус для шашлику

Томатно-часниковий соус для шашлику – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Натуральний томатно-часниковий соус для шашлику, соус без консервантів, загусників! Підійде і до курки, і до яловичині, і до свинини. Прекрасно підійде до смажених овочів

Інгредієнти

томатного соусу – 400 г
бальзамічного оцту – 1/4 склянки
жовтої підготовленої гірчиці або діжонської гірчиці – 2 ч. л. використовуйте свою улюблену
меду рідкого – 1/3 склянки
води – 1/2 склянки
яблучного оцту – 1 столова ложка
сіль – 1 чайна ложка
часникового порошку – 1/2 чайної ложки
паприка – 2 ч. л.
меленого чорного або білого перцю – 1/2 ч. л.

Як приготувати Томатно-часниковий соус для шашлику

Томатно-часниковий соус для шашлику, смак якого можна відрегулювати за своїм розсудом

Покроковий рецепт

Додайте всі інгредієнти в каструлю. Доведіть до кипіння на середньому вогні.

Зменшіть вогонь до маленького і варіть все на повільному вогні близько 30 хвилин, періодично помішуючи.

Досягніть свого власного аромату і смаку соусу, пробуючи його, і додаючи більше або менше ті чи інші інгредієнти (сіль / перець / солодкість).

Дайте повністю охолонути томатно-чесночному соусу.
Зберігайте приготований соус для шашлику в герметичному контейнері в холодильнику. Термін зберігання максимум – тиждень.