В підходящу за обсягом миску розбиваємо пару курячих яєць. Підсипаємо до них сіль і цукор. Останній інгредієнт – цукор – в списку інгредієнтів вказано приблизно. Кількість цього солодкого інгредієнта варіюйте самостійно, залежно від начинки, якою ви будете фарширувати млинці.
До інгредієнтів, що знаходять в мисці, відразу підливаємо воду. Увага: вода повинна бути заздалегідь закип’ятити і охолодити до кімнатної температури.
Використовуючи віночок або ж міксер, злегка збиваємо яйця зі спеціями і водою. У підсумку ось така пінна суміш у нас вийшла.
У неї порціями просіваємо борошно пшеничне, відразу вмішуючи її в рідину.
Інгредієнти перемішуємо до отримання однорідної млинцевого тесту.
Щоб при випічці млинців постійно не змащувати сковороду, додаємо рослинне масло в зазначеній кількості відразу в тісто. Перемішуємо ще раз. Даємо тісту трохи «відпочити».
Приступаємо до смаження млинців на расклеенной і змащеній раз жиром сковороді.
Тонкі млинці готові до фарширування. Готуйте із задоволенням!