Тонкі млинці на воді для фарширування

Тонкі млинці на воді для фарширування – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В підходящу за обсягом миску розбиваємо пару курячих яєць. Підсипаємо до них сіль і цукор. Останній інгредієнт – цукор – в списку інгредієнтів вказано приблизно. Кількість цього солодкого інгредієнта варіюйте самостійно, залежно від начинки, якою ви будете фарширувати млинці.

До інгредієнтів, що знаходять в мисці, відразу підливаємо воду. Увага: вода повинна бути заздалегідь закип’ятити і охолодити до кімнатної температури.

Використовуючи віночок або ж міксер, злегка збиваємо яйця зі спеціями і водою. У підсумку ось така пінна суміш у нас вийшла.

У неї порціями просіваємо борошно пшеничне, відразу вмішуючи її в рідину.

Інгредієнти перемішуємо до отримання однорідної млинцевого тесту.

Щоб при випічці млинців постійно не змащувати сковороду, додаємо рослинне масло в зазначеній кількості відразу в тісто. Перемішуємо ще раз. Даємо тісту трохи «відпочити».

Приступаємо до смаження млинців на расклеенной і змащеній раз жиром сковороді.

Тонкі млинці готові до фарширування. Готуйте із задоволенням!