Тонкі млинці з фаршем індички

Тонкі млинці з фаршем індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Змішати яйце, молоко, борошно, соняшникова олія, окріп, на сковороді з антипригарним покриттям або на спеціальній блиннице випікаємо млинці. Повинно вийти штук 7.


Фарш змішуємо з сіллю, перцем, тертим на тертці цибулею. Тонким шаром покриваємо половину млинця.



Складаємо навпіл, потім ще навпіл. Виходять трикутнички. Кладемо їх злегка розігріту сковороду на повільному вогні, накриваємо кришкою, готуємо хвилин за 5-7 з кожної сторони.


Готові млинчики викладаємо на тарілку (можна полити сметаною), подаємо. Приємного апетиту!