Мене збентежив в рецептурі майонез. Але вона переконувала, що такий торт з вишнею виходить смачним, красивим, тісто розсипчастим. Ягідна прошарок надає пирога соковитість. А збиті білки – ніжність. Називаю саме торт, так як випічка виходить солодкою.
Я в приготуванні використовувала вишню, але може підійти слива, смородина або чорниця. Правда при використанні сливи або смородини збільште кількість цукру, так як ці ягоди завжди після випічки кислят.
Можна використовувати і свіжу ягоду, і заморожену. Єдине, не забудьте після розморожування ягоди, дати стекти зайвої рідини, інакше випічка вийде сирої і весь торт потече. Отже, давайте разом спробуємо приготувати пиріг на майонезі. Рецепт нижче.