Тортилья фаршем і італійським соусом

Тортилья фаршем і італійським соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати сальса брава?
Що ж, для початку необхідно порубати цибулю на дрібні кубики, розігріти сковороду з оливковою олією і кинути туди його. Потім порубати часник і виконати ту ж саму процедуру. Додати сухий або свіжий червоний перець за смаком.

Коли цибуля і часник стали трохи «засмаглими», вже можна додавати в цю ароматну суміш томатний соус. Вогонь можна зменшити і тримати весь «смачний експеримент» в такому стані до його повного загустіння.

Далі потрібно додати який-небудь оцет, але, ні в якому разі, не столовий. Ступінь додання оцту і томатів визначається за смаком. Соус можна коригувати, пробуючи його.

Приготувати м’ясо.
Тепер потрібно попередньо куплений в магазині свіжий фарш обсмажити на сковороді. Фарш на вогні не перетримувати, так він буде більш смачний і соковитий.

Як зібрати тортилью?
Знадобиться тортилья (це невелика коржик). Якщо вже такий ви не знайдете в магазині, можна замінити на лаваш. Його потрібно злегка обсмажити на сухій сковороді, щоб трохи хрустів.

Потім необхідно розкласти на столі тортилью і змастити її гострим соусом з томатів (сальса брава), а потім розкласти овочі на будь-який смак. Це можуть бути помідори, огірки, капуста або салат айсберг і інші смачні овочі.

Після цього розкласти м’ясо. Зверху можна залити легким йогуртом. Він повинен бути не солодким. При його відсутності, допускається використання сметани. Згорнути корж (тортилью, лаваш). Подавати до столу. Приємного апетиту!