Тріска з кабачком, запечена в духовці

Тріска з кабачком, запечена в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хочу запропонувати вам сьогодні запечену тріску в духовці. Тріска з кабачком, запечена в духовці ідеальна для дитячого меню. Крім того, таке блюдо з задоволенням з’їсть не тільки дитина, але і дорослий :-). Тріска містить багатющий біохімічний склад. Ця риба – джерело білкових сполук та цінних амінокислот, необхідних для нормального функціонування всіх систем в організмі. Тріска містить практично повний спектр вітамінів групи В: В1, В2, В3, В4, В6, В9, В12, а так само вітаміни А, З, Е, Д, К. При цьому калорійність тріски становить лише близько 8 калорій на 100 р. Так що для людей, які дотримуються здорового способу життя і дотримуються дієтичного харчування, це блюдо цілком підійде (за бажанням можна зменшити кількість сиру або взагалі прибрати його). Ну, напевно, кожен знає, що риба так само корисна для правильного розвитку кістково-м’язового апарату, для роботи нервової системи, згортання крові, зміцнює стінки судин і допомагає циркулювати всій кровоносній системі.

Повторюся, особливо блюдо корисно для малюків. Ніжна рибка з овочами чудово підійде на вечерю. Дитина навіть не розбере, що за овочі ви поклали ;-). Тріска має щільне, біле м’ясо соковите, не розвалюється при готуванні. Страва готується геніально просто, а на столі виглядає дуже красиво.

Покроковий рецепт