Тріска з кабачком, запечена в духовці

Тріска з кабачком, запечена в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кабачок або цукіні гарненько промити (якщо кабачок старий, видалити насіння, зрізати шкірку зверху). Моркву почистити (я це роблю за допомогою овочечистки, дуже зручно :-)). Натерти на дрібній тертці кабачок і моркву. Сир також натерти на дрібній тертці. Змішати у великій тарілці терті овочі і сир. Овочі я не солю, так як сир і так солоний.

Філе тріски промити під проточною водою (якщо риба з шкірою, очистіть її від луски), трохи обсушити. Рибу нарізати на порційні шматочки, посолити за смаком, при бажанні поперчити. Перекласти рибу шкірою вниз у вогнетривку форму.

Сирно-овочеву суміш викласти на рибу, розрівняти по всій поверхні. Розігріти духовку до 180 градусів. У розігріту духовку поставити форму з рибою. Запікати рибне філе близько 15 – 20 хвилин.

Запечену тріску викласти порційно на тарілки.
На гарнір до рибної страви добре підійде
відварений рис або картопляне пюре.
Приємного апетиту!