Цвітна капуста в клярі

Цвітна капуста в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беремо всі необхідні для нас продукти.

Моєму капусту під проточною водою і при необхідності видаляємо все зайве з капустины.


Потім розбираємо капусту на не великі суцвіття і відкладаємо в сторону , що б вона скла. Капусту не проварюємо, тому вона вийде хрусткою.



беремо 2 яйця розбиваємо їх в ємність, сюди ж додаємо сіль і перець мелений за смаком. Потім все добре змішуємо.


Слідом вливаємо 200 мл молока і знову все добре перемішуємо.



Додаємо 4 ложки борошна і знову ретельно перемішуємо. що б не було грудочок. консистенція повинна бути густоватой, схожою на сметану 15%.

В не велику, але глибоку ємність наливаємо олію і розжарюємо його.



Як масло добре нагрілося, беремо капусту занурюємо в кляр і кладемо в киплячу олію. Будьте обережні, якщо вода залишилася на суцвіттях, при опусканні в кипляче масло, воно почне стріляти, тому ні в якому разі не нахиляйтеся близько до ємності.


Смажимо до золотистої скоринки.