Беремо всі необхідні для нас продукти.
Моєму капусту під проточною водою і при необхідності видаляємо все зайве з капустины.
Потім розбираємо капусту на не великі суцвіття і відкладаємо в сторону , що б вона скла. Капусту не проварюємо, тому вона вийде хрусткою.
беремо 2 яйця розбиваємо їх в ємність, сюди ж додаємо сіль і перець мелений за смаком. Потім все добре змішуємо.
Слідом вливаємо 200 мл молока і знову все добре перемішуємо.
Додаємо 4 ложки борошна і знову ретельно перемішуємо. що б не було грудочок. консистенція повинна бути густоватой, схожою на сметану 15%.
В не велику, але глибоку ємність наливаємо олію і розжарюємо його.
Як масло добре нагрілося, беремо капусту занурюємо в кляр і кладемо в киплячу олію. Будьте обережні, якщо вода залишилася на суцвіттях, при опусканні в кипляче масло, воно почне стріляти, тому ні в якому разі не нахиляйтеся близько до ємності.
Смажимо до золотистої скоринки.