Цвітна капуста – корисний, смачний і популярний овоч….
Покроковий рецепт
Розігріти духовку до 180 ° С. Змішати оливкову олію, морську сіль, куркума, шафран і кайенский перець в невеликій мисці. Нарізану на суцвіття цвітну капусту і помідори, порізані навпіл, покласти у велику миску. Полити з 1/2 масляної суміші овочі і гарненько перемішати. Залишилася суміш вилити знову до овочів і ще раз перемішати.
Взяти деко вистелити пергаментним папером або фольгою, змастити олією. Викласти цвітну капусту з помідорами на деко. Поставити овочі в духовку хвилин на 40, поки капуста не стане м’якою. Періодично заглядайте в духовку і перевертайте капусту та помідори. Перед подачею посипте капусту з овочами кінзою.