Тушкована буряк з куркою

Тушкована буряк з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Тушкована буряк з куркою

Один з моїх улюблених рецептів – тушкована буряк з курячим філе, так само можна взяти філе індички. Рецепт придумав сам, методом проб і помилок. Вийшло вище всяких похвал. Рекомендую. А тепер до рецепту.

Склад:

Філе курки або індички – 300-350 грам.
Буряк (середній) – 2 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 1-2 зубчики.
Томатна паста – 1-2 ст. ложки або помідор.
Приправа для курки.
Сіль, перець – за смаком.
Зелень.

Наші інгредієнти для приготування страви з тушкованої буряків і курки.
Готуємо продукти. Буряк ріжемо соломою (або натираємо на крупній тертці), Цибулю півкільцями, Філе куряче на кубики.
Обсмажуємо цибулю до золотої скоринки.
Додаємо нарізану курку з буряком. Приправити, посолити, перемішати.
Обсмажувати приблизно 8-11 хвилин на середньому вогні.
Потім у сковорідку додати помідор і дрібно нарізаного часнику, нарізаний кріп. Перемішати, тушкувати ще 3-5 хвилин.
Ось таке страви ми отримуємо в результаті. Обов’язково дати настоятися 10 хвилин під кришкою.
Страви тушкована буряк з куркою виходить дуже смачним і головне корисним для шлунку і травлення. Раджу спробувати приготувати такий рецепт, в якому чудово поєднується і курка, буряк разом.