Тушкована капуста родом з дитячого саду

Тушкована капуста родом з дитячого саду – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування нам необхідні найпростіші і дешеві всесезонні овочі – капуста, морква та цибуля, а також масло і сіль.

Інгредієнти

Капуста – 300 г
Морква – 150 г
Цибуля – 50 г
Масло – для гасіння
Сіль, перець – за смаком
Спеції – за бажанням

Як приготувати Тушкована капуста родом з дитячого саду

Багато з повсякденних страв віють спогадами дитинства. Тушкована капуста з морквою і цибулею сповнена вітамінами, корисними властивостями і належить саме до такої категорії.

Покроковий рецепт


Очищаємо овочі від шкірки. Дрібно нарізаємо цибулю і моркву натираємо на крупній тертці.

На розігріту сковорідку додаємо трохи масла (за бажанням соняшникової або оливкової). Добре розігріваємо масло і прикручуємо газ на середній рівень.

Викладаємо цибулю і моркву, трохи підсмажуємо.

Тонко шаткуємо капусту, віджимаємо її, щоб швидше пустила сік в блюдо при гасінні

Викладаємо капусту в сковорідку і ретельно перемішуємо

Додаємо сіль, перець і улюблену приправу (за бажанням). Закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися рагу протягом 15 хвилин. Не забуваємо періодично заважати страву, щоб не підгоріло.

Подавати можна і гарячим, і в охолодженому стані. Приємного апетиту!