Тушкована капуста в мультиварці

Тушкована капуста в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим ділом, чистимо моркву натираємо на крупній тертці. Потім смажимо її в мультиварці на соняшниковій олії протягом 2-3.


Поки готується морква, нашинкуем капусту, для цього можна використовувати спеціальний ніж або самий звичайний. Додаємо капусту в чашу мультиварки. Виставляємо режим “Випічка”, таймер на 30-35 хвилин.


Зараз саме час приготувати соус. Натираємо два помідора на середній тертці і додаємо до них дві столові ложки вашого улюбленого соусу ( замість соусу також можна використовувати томатну пасту, це вже на ваш розсуд). Додавати ж соус треба за 10-15 хвилин до закінчення готування.

А тепер приготуємо спеції: візьмемо ваші улюблені спеції (я використовую різні трави, часник і сіль. В кінці готування додаємо все це в нашу чашу.

От і все! Блюдо готове, залишається тільки насолоджуватися смаком і радувати свою сім’ю