Тушкована капуста з куркою і помідорами

Тушкована капуста з куркою і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Крім відмінного смаку, блюдо дуже легке, цілком підходить для бажаючих привести себе в форму після літньої відпустки.

Інгредієнти

Цибуля – 150 гр
Морква – 200 гр
Капуста – 800 гр
Курка – 600 гр
Помідори – 400 гр
Сіль, перець – за смаком
Рослинна олія – 2 ст. л.
Зелень – за смаком

Як приготувати Тушкована капуста з куркою і помідорами

Я особливо люблю готувати цю страву восени, коли більшість інгредієнтів можна взяти з власного городу. Свіжа зелень, капуста, морква і цибуля, стиглі помідори – суцільне задоволення і маса вітамінів!

Покроковий рецепт

Очистіть цибулю і наріжте його шматочками.

Почистіть моркву і наріжте її тонкими кружечками або соломкою.

Помийте курку і наріжте її невеликими шматочками (я використовую філе курячої грудки).

Капусту нарежте соломкою.

Помідори очистіть і наріжте невеликими шматочками.

На сковороді нагрійте масло і трохи обсмажте цибулю.

До цибулі додайте моркву, обсмажте.

Викладіть курку, перемішайте, тушкуйте близько 20 хвилин. Слідом додайте капусту, перемішайте і тушкуйте під кришкою ще приблизно такий же час. Солимо і кладемо спеції за смаком.

Додайте помідори, перемішайте і можна вимикати плиту, страва готова! Для смаку разом з помідорами дуже раджу покласти свіжу зелень.