Крім відмінного смаку, блюдо дуже легке, цілком підходить для бажаючих привести себе в форму після літньої відпустки.
Інгредієнти
Цибуля – 150 гр | |
Морква – 200 гр | |
Капуста – 800 гр | |
Курка – 600 гр | |
Помідори – 400 гр | |
Сіль, перець – за смаком | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Зелень – за смаком |
Я особливо люблю готувати цю страву восени, коли більшість інгредієнтів можна взяти з власного городу. Свіжа зелень, капуста, морква і цибуля, стиглі помідори – суцільне задоволення і маса вітамінів!
Покроковий рецепт
Очистіть цибулю і наріжте його шматочками.
Почистіть моркву і наріжте її тонкими кружечками або соломкою.
Помийте курку і наріжте її невеликими шматочками (я використовую філе курячої грудки).
Капусту нарежте соломкою.
Помідори очистіть і наріжте невеликими шматочками.
На сковороді нагрійте масло і трохи обсмажте цибулю.
До цибулі додайте моркву, обсмажте.
Викладіть курку, перемішайте, тушкуйте близько 20 хвилин. Слідом додайте капусту, перемішайте і тушкуйте під кришкою ще приблизно такий же час. Солимо і кладемо спеції за смаком.
Додайте помідори, перемішайте і можна вимикати плиту, страва готова! Для смаку разом з помідорами дуже раджу покласти свіжу зелень.