Швидко і просто готується. Тушковані овочі і ковбаска відмінне смакове поєднання. Блюдо виходить соковите і свіже.
Інгредієнти
Капуста – 500 гр | |
Ковбаса сирокопчена яловича – 100 гр | |
Помідори – 2 шт | |
Морква – 1 шт | |
Цибуля – 1 шт | |
Оливкова олія – 1 столова ложка | |
Сіль, перець, приправи – За смаком |
Відмінний рецепт для тих, хто економить свої кошти та час! У страві використовується яловича копчена ковбаса сиро – виходить ситно і не шкодить вашій фігурі:) важливо! Не ріжте дрібно овочі – досить великі шматочки додадуть насиченість смаку, і зберігають корисні речовини.
Покроковий рецепт
Спочатку миємо всі овочі. Чистимо цибулину і моркву.
Беремо глибокий сотейник з товстими стінками. Наливаємо оливкова (можна соняшникова) олія, розігріваємо. Паралельно нарізаємо брусочками, цибулю, після чого обсмажуємо 3 хвилини. Після цього додаємо моркву, порізану також брусками і обсмажуємо все разом на середньому вогні.
Ріжемо ковбасу невеликими шматочками, кладемо в сотейник до овочів. Після цього нарізаємо капусту квадратиками і додаємо у наше блюдо.
Після того, як додали капусту, солимо – перчимо, додаємо улюблені приправи. І під кінець додаємо порізані кубиками (не дрібними!) помідори. Закриваємо кришкою і тушкуємо півгодини. Вожу додавати не потрібно, помідори, цибуля та капуста дають свій сік. Смачне просте блюдо готове!