Тушкована курка в мультиварці

Тушкована курка в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку беремо м’ясо домашньої курки і натираємо її спеціями і гірчицею, як би промаринуем.

Далі включаємо мультиварку на режим обсмажування і починаємо смажити м’ясо до золотистої скоринки.

Тепер візьміть одну моркву середнього розміру, промийте під проточною водою, почистіть і наріжте в довільній формі. Додайте моркву до курки. Тепер почистіть і дрібно наріжте часник і теж відправте смажитися до м’яса. Додайте спеції за власним смаком і готуйте ще кілька хвилин.


Далі в м’ясо необхідно додати дві столові ложки сметани і тушкувати ще кілька хвилин, після чого залити курку двома склянками води. Тепер включайте мультиварку на режим гасіння і продовжуйте готувати протягом години.

По закінченню часу страва готова. Можете насолодитися ніжним курячим м’ясом з дуже смачною підливою з будь-яким гарніром.