Основні інгредієнти: квашена капуста, курячі грудки, цибуля, помідори. Простий рецепт, з яким впорається будь-яка господиня.
Інгредієнти
Куряча грудка – 1 шт. невелика | |
Квашена капуста – 200 р. | |
Цибуля ріпчаста – 1 середня головка | |
Помідори – 1 шт. |
Нескладний рецепт тушкованої капусти, всі інгредієнти готуються швидко, півгодини – і у вас є готове блюдо. Можна як самостійну страву подавати, або з гарніром, наприклад картопляним пюре. А якщо порізати м’ясо дрібніше, то можна використовувати як начинку для пирога або пиріжків.
Покроковий рецепт
Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії. Цибулю чистимо, подрібнюємо. Ріжемо грудку на шматочки, кладемо все в сковороду. Обсмажуємо на середньому вогні хвилин 10.
Додаємо капусту, перемішуємо.
Додаємо помідори шматочками, перемішуємо, тушкуємо ще хвилин 15. Можете додати свої інгредієнти за смаком (гриби наприклад або морква).
Викладаємо на блюдо. Подаємо або як самостійне блюдо, або з картопляним пюре. Приємного апетиту!