Тушкована риба в томатному соусі

Тушкована риба в томатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тушкована риба – це завжди прекрасне доповнення до картопляного пюре, спагеті, макаронів, відвареної картоплі або рису. При цьому її можна подавати як в гарячому, так і холодному вигляді. Томат чудово замінює соус і робить рибу соковитою і привабливою. Один вид такого спокусливого страви здатний викликати апетит навіть у тих, хто і не підозрював про те, що голодний! Як кажуть гурмани-іспанці, така їжа і запахом нагодує! А для того, щоб готова тушкована рибка стала ще більш смачною і соковитою, їй потрібно дати трохи настоятися (якщо, звичайно, ваші домашні не з’їдять її набагато раніше :-)). Таким чином, вона просочиться ароматом томатного соусу і стане ще апетитніше і ніжніше.

В якості риби краще використовувати безкісткове філе з волокнистим м’ясом нейтрального смаку. Можна використовувати філе тріски, морського мови, хека, сайди та іншої морської живності. Кількість томатної пасти можна трохи зменшити, залежно від ваших особистих переваг. Якщо томатний соус здасться вам кислим, допускається додавання невеликої кількості цукру.

Покроковий рецепт