Приготуємо необхідні інгредієнти…
Очищаємо цибулю і моркву від шкірки. Моркву крупно натираємо. Цибулю ріжемо великим квадратом.
Обсмажуємо моркву і цибулю на середньому вогні до появи золотистого відтінку. Додаємо трохи води, щоб цибуля не був занадто терпким, закриваємо кришкою і тушкуємо 5-7 хвилин. Додаємо томатну пасту і перець, перемішуємо.
Тилапию ретельно промиваємо та нарізаємо великими шматочками. Додаємо мелений перець, солимо і обсмажуємо 5-7 хвилин на середньому вогні (використовуємо окрему сковороду — це дозволить нам зберегти шматочки цілими при обжарке з іншими інгредієнтами).
З’єднуємо готову рибу, цибулю і моркву. Додаємо приправи (в моєму випадку “італійські сезони”). Перемішуємо і даємо настоятися на повільному вогні 7 хвилин. Наша страва готова!