Тушкована риба

Тушкована риба – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо необхідні інгредієнти…

Очищаємо цибулю і моркву від шкірки. Моркву крупно натираємо. Цибулю ріжемо великим квадратом.

Обсмажуємо моркву і цибулю на середньому вогні до появи золотистого відтінку. Додаємо трохи води, щоб цибуля не був занадто терпким, закриваємо кришкою і тушкуємо 5-7 хвилин. Додаємо томатну пасту і перець, перемішуємо.

Тилапию ретельно промиваємо та нарізаємо великими шматочками. Додаємо мелений перець, солимо і обсмажуємо 5-7 хвилин на середньому вогні (використовуємо окрему сковороду — це дозволить нам зберегти шматочки цілими при обжарке з іншими інгредієнтами).

З’єднуємо готову рибу, цибулю і моркву. Додаємо приправи (в моєму випадку “італійські сезони”). Перемішуємо і даємо настоятися на повільному вогні 7 хвилин. Наша страва готова!