Ніжне м’ясо, яке тане в роті з смачними хрусткими перцями. Ви обов’язково візьмете добавку!
Інгредієнти
М’ясо – 500 р. | |
Цибуля – 2 великих цибулини | |
Часник – 5 зубчиків | |
Солодкий перець – 2 шт. | |
Гострий червоний перець – 1 маленький | |
Соєвий соус – 5 ст. л. | |
Вода – 1 л. | |
Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л. | |
Сіль – За смаком | |
Спеції – За смаком |
У нашому рецепті ми розповімо, як приготувати м’ясо не тільки смачним і ароматним, але ще і дуже ніжним. Не дивлячись на те, що за смаком воно практично не поступається самим чудовим страв у ресторанах, готується дуже просто. Гарнір може бути абсолютно будь-який, тушковане м’ясо поєднується майже з усім, ми вибрали звичайно ж класику – картопляне пюре.
Для приготування цієї страви необхідно використовувати саме м’якоть, філе, а якого саме тварини вибирати вам, технологія приготування не змінюється. Отже, приступимо…
Покроковий рецепт
У каструлю наливаємо рослинне масло, приблизно 1 см, ставимо на плиту, чекаємо поки олія нагріється.
Ріжемо м’ясо досить великими шматочками, приблизно 4 на 4 див. Ріжемо обов’язково уздовж волокон. Кидаємо в розпечене масло і підсмажуємо з усіх боків.
Як тільки м’ясо гарненько обжарилось, заливаємо його водою. Вогонь знижуємо на середній і на час забуваємо про нього.
Ставимо сковороду на плиту. Нарізаємо півкільцями цибулю і часник, відправляємо смажиться його на рослинному маслі.
Крупно нарізаємо солодкий перець, гострий дуже дрібно, злегка обсмажуємо разом з цибулею.
Важливо!Не потрібно доготавливать перець на сковороді, щоб він не перетворився у кашу.
Подаровані овочі перекладаємо в каструлю з м’ясом. Тушкуємо ще хвилин 20. Додаємо сіль, спеції, соєвий соус і крохмаль. Подаємо зі свіжою зеленню!