Ніжне м’ясо, яке тане в роті з смачними хрусткими перцями. Ви обов’язково візьмете добавку!

Інгредієнти
| М’ясо – 500 р. | |
| Цибуля – 2 великих цибулини | |
| Часник – 5 зубчиків | |
| Солодкий перець – 2 шт. | |
| Гострий червоний перець – 1 маленький | |
| Соєвий соус – 5 ст. л. | |
| Вода – 1 л. | |
| Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л. | |
| Сіль – За смаком | |
| Спеції – За смаком |
У нашому рецепті ми розповімо, як приготувати м’ясо не тільки смачним і ароматним, але ще і дуже ніжним. Не дивлячись на те, що за смаком воно практично не поступається самим чудовим страв у ресторанах, готується дуже просто. Гарнір може бути абсолютно будь-який, тушковане м’ясо поєднується майже з усім, ми вибрали звичайно ж класику – картопляне пюре.
Для приготування цієї страви необхідно використовувати саме м’якоть, філе, а якого саме тварини вибирати вам, технологія приготування не змінюється. Отже, приступимо…
Покроковий рецепт

У каструлю наливаємо рослинне масло, приблизно 1 см, ставимо на плиту, чекаємо поки олія нагріється.

Ріжемо м’ясо досить великими шматочками, приблизно 4 на 4 див. Ріжемо обов’язково уздовж волокон. Кидаємо в розпечене масло і підсмажуємо з усіх боків.

Як тільки м’ясо гарненько обжарилось, заливаємо його водою. Вогонь знижуємо на середній і на час забуваємо про нього.

Ставимо сковороду на плиту. Нарізаємо півкільцями цибулю і часник, відправляємо смажиться його на рослинному маслі.

Крупно нарізаємо солодкий перець, гострий дуже дрібно, злегка обсмажуємо разом з цибулею.

Важливо!Не потрібно доготавливать перець на сковороді, щоб він не перетворився у кашу.

Подаровані овочі перекладаємо в каструлю з м’ясом. Тушкуємо ще хвилин 20. Додаємо сіль, спеції, соєвий соус і крохмаль. Подаємо зі свіжою зеленню!
