Брюссельська капуста, тушкована з курячою грудкою
Інгредієнти
курячої грудки – 300 г | |
капусти броколі – 300 г | |
масло рослинне – 2 ст. ложки | |
спеції, сир, зелень – при подачі | |
бальзамічний оцет – за смаком |
Брюссельська капуста дуже корисна, от тільки готують її не так вже часто. А дарма – з неї виходить відмінний гарнір, який поєднується з будь-якими м’ясними продуктами. Смачне поєднання вийде і з субпродуктами.
Потрібно:
– по півкіло курячої грудки, капусти;
– масло (потрібно рослинна);
– сир, спеції, бальзамічний оцет.
Покроковий рецепт
Приготування:
1. Курячу грудку очищають від шкірки і кістки, ретельно промивають і складають в сковороду. Вливають воду шаром в один сантиметр, додають невелику кількість масла. тушкують до м’якості продукту — це приблизно 20 хвилин. В останні 5 хвилин додати бальзамічний оцет.
2. До готовим курячих шматочків додають брюссельську капусту, смажать все разом десять хвилин.
3. Додають спеції за смаком.
4. Перед подачею готову страву оформляють тертим сиром і зеленню. Аналогічним чином курячі шматочки курки можна приготувати з кольоровою капустою.