Тушкований лобстер в імбирному соусі

Тушкований лобстер в імбирному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дивовижне блюдо, яке входить в список кращих страв з морепродуктів. Обов’язково хоч раз варто його приготувати.

Покроковий рецепт

1. Спочатку очищають лобстера вагою близько 800 грамів, м’ясо промивають, просушують на паперовому рушнику. Далі дрібно ріжуть, посипають ложкою борошна. Цибулинки очищають, перець чистять і шаткують.

2. Шматки лобстера прожарюють в маслі, додають слідом цибулю з імбиром і перцем, цукор. Перчик мелений з сіллю – це вже справа смаку. Перемішують разом.

3. Вливають до лобстеру бульйон, доводять до кипіння. Тушкують близько хвилини на максимальному вогні, додавши крупно порізану зелену цибулю. Потім вводять залишки борошна з водою і відразу знімають з плити.

4. Перед подачею краще дати страві настоятися – достатньо десяти хвилин.