Тушковану мясо з овочами на сковороді

Тушковану мясо з овочами на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щоб приготувати тушковану м’ясо з овочами на сковороді, для початку слід вибрати два шматки (500 гр.) соковитого і не твердого свіжого м’яса (свинину чи яловичину). М’ясо помити, обсушити і покласти в попередньо розігріту і злегка змащену рослинним маслом (5 мл) сковороду.

М’ясні шматки посолити (3 щіпки) і приправити підходящими на смак спеціями (3 щіпки): перців, карі, кмин, куркума, часник або будь-які інші. Обсмажувати (по 2 хвилини на бік) до легкої золотистої скоринки.

До м’яса на сковороду додати мелконашинкованную або натерту на крупній тертці моркву (1 шт), нарізану тонкими півкільцями цибулю (1/2 цибулини). Смажити ще 5 хвилин.

У цю ж сковороду покласти нарізані часточками томати (3 шт.). Посипати все свіжої або сухої зеленню.

Залити чистою, фільтрованої водою (150 мл) та густою сметаною (3 столових ложки). Перемішати. Тушкувати до готовності протягом 30 хвилин або поки рідина не перетворитися в соус, періодично помішуючи.

Подавати гарячим, поклавши в одну тарілку шматок м’яса з половиною овочів. Приємного апетиту!