Великодні кекси з повітряним кремом

Великодні кекси з повітряним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Проста і смачна партія з ванільних кексів з повітряним кремом на вершках. Прикрашений мастикою.

Покроковий рецепт

1. Розігріти духовку до 180 °С. Змастіть маслом формочки для кексів (якщо вони силіконові мазати не потрібно) або помістіть вкладиші в форму для кексів (тоді теж мазати не потрібно).

2. У маленькій мисці змішайте борошно, розпушувач і сіль. Відкласти в сторону.

3. У великій мисці збийте яйце і цукор близько 30 секунд. Додайте ванільний екстракт і розтоплене вершкове масло і збийте до утворення однорідної маси.

4. Додайте половину сухих інгредієнтів до вологим інгредієнтів і збивайте, поки не перемішається. Додайте молоко і збийте, поки не змішається. Додайте залишилися сухі інгредієнти і збийте до однорідного освіти.

* Примітка: ви можете додати какао-порошок в тісто, у вас вийдуть шоколадні кекси.

5. Наповніть тістом формочки (кожна чашка/форма має бути заповнена на 2/3 або 3/4 частини).

6. Випікайте близько 15 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою. Остудити повністю кекси.

7. Оформити кекси кремом і декорувати фігурками з мастики.

* Примітка: на сайті є рецепт повітряного крему з вершків для торта і капкейків і рецепт приготування домашньої мастики.