Вермішелевий суп на яловичині з печінкою і мовою

Вермішелевий суп на яловичині з печінкою і мовою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Улюблений пряний в’єтнамський суп на яловичині і ливере з тонкою лапшичкой.

Інгредієнти

свиняча печінка і серце – по 200 г
язик яловичий – 200 г
яловичина – 300 г
морквина, корінь петрушки, луковичка – за смаком
жменька вермішелі – (приблизно 100 г)
кореня селери – трохи
ягоди ялівцю – 4 ягоди
масло (потрібно вершкове масло) – 1 ст. ложка
петрушка пучок
борошно – 2 ст. ложки
перець з сіллю – за смаком

Як приготувати Вермішелевий суп на яловичині з печінкою і мовою

Суп з печінки не всім може здатися привабливим, насправді він виходить дуже смачним. А свиняче серце взагалі вважається делікатесом.

Покроковий рецепт

1. Цибулю з корінням закидають в каструлю з водою, дають закипіти. Додають всі промиті субпродукти.

2. Далі додають ялівець (чотири ягідки буде достатньо), спеції, відварюють до готовності м’ясних виробів. Після цього субпродукти витягують з бульйону і ріжуть кубиками.

3. Невелику кількість борошна обсмажують на маслі, відправляють в киплячий бульйон.

4. Додають туди ж субпродукти і вермішель. Відварюють п’ять хвилин, солять і перчать за смаком.

5. Перед подачею на стіл окремо кожну порцію посипають подрібненою петрушкою, додатково перчать за смаком.