Улюблений пряний в’єтнамський суп на яловичині і ливере з тонкою лапшичкой.
Інгредієнти
свиняча печінка і серце – по 200 г | |
язик яловичий – 200 г | |
яловичина – 300 г | |
морквина, корінь петрушки, луковичка – за смаком | |
жменька вермішелі – (приблизно 100 г) | |
кореня селери – трохи | |
ягоди ялівцю – 4 ягоди | |
масло (потрібно вершкове масло) – 1 ст. ложка | |
петрушка пучок | |
борошно – 2 ст. ложки | |
перець з сіллю – за смаком |
Суп з печінки не всім може здатися привабливим, насправді він виходить дуже смачним. А свиняче серце взагалі вважається делікатесом.
Покроковий рецепт
1. Цибулю з корінням закидають в каструлю з водою, дають закипіти. Додають всі промиті субпродукти.
2. Далі додають ялівець (чотири ягідки буде достатньо), спеції, відварюють до готовності м’ясних виробів. Після цього субпродукти витягують з бульйону і ріжуть кубиками.
3. Невелику кількість борошна обсмажують на маслі, відправляють в киплячий бульйон.
4. Додають туди ж субпродукти і вермішель. Відварюють п’ять хвилин, солять і перчать за смаком.
5. Перед подачею на стіл окремо кожну порцію посипають подрібненою петрушкою, додатково перчать за смаком.